Tärn och näbbklänningar modell retro i nutid – puffig comeback?

Det våras inte bara utomhus.

Mängder av kinesiska säljare på såväl Ebay som Alibaba och liknande sidor har börjat inkludera klassiska prinsessmodeller i sina kollektioner och tro mig, det är inte bara lite prinsessa utan helt och hållet. Halvmesyrer ger som bekant absolut ingenting och jag själv blir glad av att se att det nu faktiskt finns möjlighet att köpa klänningar nya som går i denna stil. En stor puff till kjol och två mindre men tydligt markerade puffar som täcker axlarna och överarmarna. 

Vad jag menar med halvmesyrer är att ärmarna knappt har volym, att kjolarna är en lite extravid a-linje eller att det liksom ändå ska vara avklätt. Poängen med denna stil är att den är påklädd men samtidigt ger en enorm uppmärksamhet för tärnan/näbben. Mycket av den uppmärksamheten kommer via puffärmarna och axelvidden som följer. Oskyldigt men samtidigt väldigt iögonfallande. 

Tror verkligen inte denna stil kommer bli standard igen, men tycker som jag sagt innan. Denna stil är såpass uppskattad och iögonfallande att den kan leva parallellt med andra stilar så alla blir nöjda. Och sen om brudtärnor förväntas vara rosa? Ja, typ 75% av tärnorna är det. I alla fall i den värld jag verkar 😉 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *